A Management i Disseny d’espectacles sempre busquem adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients. La nostra trajectòria ens permet treballar amb un equip compromès i professional que mesura tots els imprevistos que poden sorgir en qualsevol esdeveniment.

Organització d’esdeveniments Barcelona

Has de produir un esdeveniment i no saps per on començar?

Vols comptar amb una organització i no preocupar-te de res?

Des de MIDE podem ajudar-te a organitzar qualsevol mena d’esdeveniment. Hem produït infinitat d’actes perquè tenim trenta anys d’experiència en el sector. Hem produït actes privats, fires artesanals, congressos, actes polítics, fires de nadal, etc.

Tipus d’esdeveniments

Hem col·laborat amb ajuntaments d’arreu de Catalunya com el de Barcelona, l’Hospitalet, Cornellà, Gavà, Ametlla de Mar, Piera, Martorell entre d’altres.

Hi ha diferents tipus de fires, com les exposicions.

Normalment les exposicions són fires amb un objectiu molt clar, produir l’intercanvi d’informació i la generació de negocis. El seu caire és més professional.

Les convencions serien actes privats organitzats per una sola empresa. Les convencions duren més o menys dos dies i tenen almenys 50 participants. L’objectiu principal és generar negoci i només assisteixen membres de l’empresa o altres convidats. Normalment es convoquen per llançar un nou producte o servei/marca/imatge corporativa. Podem trobar diferents convencions dins del sector econòmic-comercial, el mèdic-sanitari, el públic i el cultural. S’acostumen a fer a espais com palaus de congressos, sales de convencions a hotels, universitats i auditoris.

Congressos. Serien les reunions realitzades de forma periòdica a la qual diferents membres d’un  organisme, professió, etc. es reuneixen per compartir les novetats del sector. Acostumen a durar de dos a cinc dies.

tipus d esdeveniments

Organització de fires i mercats

Una de les formes de dinamitzar l’oferta lúdica del vostre municipi és realitzar una fira o mercat amb artesans i oferta d’activitats pels més petits.

Portem realitzant fires com la de Piera o l’Ametlla de Mar des de fa molts anys. Hem produït fires de Nadal a l’Hospitalet, fires d’associacions a Bellvitge i també produït exposicions temporals per dinamitzar socialment i culturalment espais com Cornellà Natura o Humana.

 

Un altre dels últims treballs que hem realitzat ha sigut la producció del Congrés Sibecol a la Universitat de Biologia de Barcelona. En altres ocasions també hem produït actes de caràcter polític i també per sindicats. Gràcies a la versatilitat del nostre equip, podem diferents actes i adaptar-nos a múltiples escenaris.

Si teniu alguna proposta i voleu treballar amb nosaltres, no dubteu en enviar-nos un email o trucar-nos. Estem segures que trobarem la fórmula perfecta per fer una bona feina.