La teva idea, realitat

Dissenyem.
Organitzem.
Dirigim.
Realitzem.

Fundada al 1980, MIDE assessora i gestiona de manera integral serveis per els municipis des que neix la necessitat fins que finalitzen. MIDE aporta experiència, energia, entusiasme i creativitat a parts iguals, sumant infinitament a qualsevol projecte.

Serveis creatius per cada necessitat

 • Màrketing i Comunicació

  Gestió global de campanyes publicitàries per tal d’aconseguir l’impacte mediàtic desitjat. Disseny gràfic i senyalètica: cartells, banderoles, flyers, publicitat exterior. Solucions audiovisuals: Creació i producció d’audiovisuals, vídeo-cròniques dels actes, podcasting. Portals web, campanyes de SEO i posicionament, landings.

 • Actes i Esdeveniments

  Suport ple a l’organització: concepció, disseny i muntatge dels espais de l’esdeveniment – estands, escenografia- , guió i direcció dels actes. Carpes i estructures modulars, decoració, il·luminació i sonorització, seguretat i gestió dels plans d’autoprotecció. Comercialització i gestió de fires.

 • Solucions tecnològiques

  Mapes virtuals destinats als visitants i als residents. Campanyes QR, promoció d'agendes culturals, campanyes amb majors, rètols indicatius. Instal·lació de pantalles TV amb rotació de comunicats. Audioguies per a municipis turístics, amb textos locutats per a acompanyar les visites en diversos idiomes.

 • Participació ciutadana

  Processos participatius, des de l’activació, supervisió d’estructures i planificació del procés. Implantem processos innovadors per aconseguir una deliberació activa de la ciutadania. Incorporem, de forma transparent les persones i la societat civil a la presa de decisions públiques per transformar la relació entre els ciutadans i les administracions.

Fites compartides

2017 - 2022