Inspira’t!2018-04-09T09:41:00+00:00

Inspira’t!

Congrés d’ecologia SIBECOL 2019

Al mes de febrer es va celebrar a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona, el primer congrés de la societat científica d'experts en ecologia de la Península Ibèrica, conegut com a SIBECOL. Des de MIDE vam tenir l'oportunitat de crear un espai adaptat a les necessitats dels assistents. El primer congrés va coincidir amb la commemoració del centenari del naixement del professor Ramon Margalef (1919-2004), el primer catedràtic d'ecologia en tot l'estat i un referent per totes les generacions d'ecòlegs i naturalistes. Durant 3 dies vam atendre a quasi 700 persones que van poder gaudir d'unes jornades plenes de contingut, gràcies al programa configurat des de l'equip de la UB. La idea era crear un espai efímer per oferir una exposició de plafons informatius de totes les ponències del congrés, a més d'oferir un servei de càtering de qualitat. Una proposta treballada des de la sostenibilitat i necessitats del client. Gràcies per confiar en MIDE!  

By |març 21st, 2019|Categories: Esdeveniments Barcelona|Tags: , , , |Comentaris tancats a Congrés d’ecologia SIBECOL 2019

Organització d’esdeveniments Barcelona

A Management i Disseny d'espectacles sempre busquem adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients. La nostra trajectòria ens permet treballar amb un equip compromès i professional que mesura tots els imprevistos que poden sorgir en qualsevol esdeveniment. Organització d'esdeveniments Barcelona Has de produir un esdeveniment i no saps per on començar? Vols comptar amb una organització i no preocupar-te de res? Des de MIDE podem ajudar-te a organitzar qualsevol mena d'esdeveniment. Hem produït infinitat d'actes perquè tenim trenta anys d'experiència en el sector. Hem produït actes privats, fires artesanals, congressos, actes polítics, fires de nadal, etc. Tipus d'esdeveniments Hem col·laborat amb ajuntaments d'arreu de Catalunya com el de Barcelona, l'Hospitalet, Cornellà, Gavà, Ametlla de Mar, Piera, Martorell entre d'altres. Hi ha diferents tipus de fires, com les exposicions. Normalment les exposicions són fires amb un objectiu molt clar, produir l'intercanvi d'informació i la generació de negocis. El seu caire és més professional. Les convencions serien actes privats organitzats per una sola empresa. Les convencions duren més o menys dos dies i tenen almenys 50 participants. L'objectiu principal és generar negoci i només assisteixen membres de l'empresa o altres convidats. Normalment es convoquen per llançar un nou producte o servei/marca/imatge corporativa. Podem trobar diferents convencions dins del sector econòmic-comercial, el mèdic-sanitari, el públic i el cultural. S'acostumen a fer a espais com palaus de congressos, sales de convencions a hotels, universitats i auditoris. Congressos. Serien les reunions realitzades de forma periòdica a la qual diferents membres d'un  organisme, professió, etc. es reuneixen per compartir les novetats del sector. Acostumen a durar de dos a cinc dies. Organització de fires i mercats Una de les formes de dinamitzar l'oferta lúdica del vostre municipi és realitzar una fira o mercat amb artesans i oferta d'activitats pels més petits. Portem realitzant fires com la de Piera o l'Ametlla de Mar des de fa molts anys. Hem produït fires de Nadal a l'Hospitalet, fires d'associacions a Bellvitge i també produït exposicions temporals per dinamitzar socialment i culturalment espais com Cornellà Natura o Humana.   Un altre dels últims treballs que hem realitzat ha sigut la producció del Congrés Sibecol a la Universitat de Biologia de Barcelona. En altres ocasions també hem produït actes de caràcter polític i també per sindicats. Gràcies a la versatilitat del nostre equip, podem diferents actes i adaptar-nos a múltiples escenaris. Si teniu alguna proposta i voleu [...]

Showcooking!

Una mostra gastronòmica. Vols organitzar un esdeveniment gastronòmic? Vols incloure una mostra de cuina a les festes del teu municipi? Una tast de vins o una fira de cervesa artesana? Els actes que inclouen #showcooking són un gran reclam públic i una excel·lent ocasió de promocionar el sector de la restauració local. A Management i Disseny d'Espectacles ens encarreguem de fer-ho realitat! Des de la infraestructura necessària: una aula gastronòmica d'exterior o un estand d'interior, cuina i instal·lacions necessàries, taules, cadires, elements comunicatius, megafonia, ... fins a la coordinació i programació de les activitats. Si t'interessa, escriu-nos a mide@mide.cat i et detallarem la proposta, la personalitzarem pel teu acte i et definirem un pressupost orientatiu!

By |maig 4th, 2018|Categories: Idees|Tags: , |0 Comments

Pop-Up!

Les coses fora de context criden l'atenció. Una marca qualsevol, en una plaça qualsevol... puntualment! Dissenyem un format lleuger, senzill, econòmic... que no faci mandra moure'l perquè s'ha de moure! Dissenyem l'infraestructura necessaria per promocionar els teus productes de forma itinerant a diferents municipis! Escriu-nos a mide@mide.cat i et farem arribar la proposta totalment detallada!

By |maig 4th, 2018|Categories: Idees|Tags: , |0 Comments

Arriba l’estiu!

Una festa qualsevol, en una plaça qualsevol, amb un motiu qualsevol. Management i Disseny d'Espectacles dissenya "excuses" comunicatives al voltant de les quals articular esdeveniments locals que posin en valor allò que ja existeix al municipi. A MIDE treballem des de dins, implicant als comerços locals en tot el procés, contagiant l'energia que ens ajudarà a fer que la feina feta es quedi al municipi, no desaparegui quan aquest acabi. Volem sumar en les polítiques públiques i en el pla estratègic del municipi. Escriu-nos a mide@mide.cat i et farem arribar la proposta totalment detallada!

By |abril 9th, 2018|Categories: Idees|1 Comment